Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Taki płyn może świadczyć np. o zapaleniu przydatków, być może jest związane ze stanem po pęknięciu torbieli jajnika. W tej sprawie musi bezpośrednio wypowiedzieć się ginekolog prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JAAA Opublikowano 18 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Dziękuje bardzo za odpowiedz . Tak idę do lekarza. Ale chciałą bym się już teraz dowiedziec coś więcej. Tydzień temu byłam na badaniach hormonalnych w szpitalu , wczoraj miałam marker ca 125. A czy taka mała torbiel mogła pęknąc ? Gdyby pękła to bym miała jakieś dolegliwości, tak? A rzadnych nie mam. Mógł by się Pan coś więcej wypowiedziec na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 24 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Jpdl głupie baby... Czy którakolwiek wysiliła się tu na jakąkolwiek odpowiedź którejkolwiek,czy tylko kłapiecie bezmyślnie, żeby sobie pokłapać i opowiedzieć światu, ile to nie macie płynu? A potem obraza, że jak to - baby głupie. Ano tak właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi