Gość Marek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Mam 17 lat. Podczas zwodu mój napletek samoczynnie nie z chodzi za żołądź, lecz mogę sam go zsunąć, ale w tym momencie napletek nachodzi na żołądź wygląda to jak by coś uciskało, lecz nie sprawia większego bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Raczej objawy wskazują na zbyt krótkie wędzidełko napletka. Radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Dużo czytałem i dużo osób miało ten sam problem i odpowiadali następująco *naciągaj napletek podczas kąpieli oraz przemywaj efekty nie będą widoczne od razu ale pomoże mi pomogło* Czy pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Możliwe że tak, próbuj. Wędzidełko wywiczy się również gdy zaczniesz uprawiac regularnie seks. No chyba że jest bardzo krókie , wtedy skonsultuj sie z lekarzem urologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi