ania13572468 Opublikowano 28 Marca 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Witajcie, od kilku miesięcy mam takie coś na ręce. Byłam na rtg - dobry wynik i usg stawu lokciowego u ortopedy - tez dobry wynik. Jednak mi się wydaje ze to sie powieksza. Isc jeszcze na jakies badania ? Moze powinnam isc na usg do radiologa a nie do ortopedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilaiKruk Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego W dniu 3/28/2025 o 6:52 PM, ania13572468 napisał(a): Hello, I've had something like this on my hand for a few months now. I had an X-ray - good result and an ultrasound of the elbow joint with an orthopedist - also good result. However, it seems to me that it makes you look better. Isc for any more tests? Maybe I should have an ISC on ultrasound to a radiologist and not to an orthopedist? W takiej sytuacji rozsądne może być wykonanie USG u radiologa lub konsultacja z chirurgiem, aby mieć pełniejszą ocenę zmian miękkotkankowych. Monitorowanie i zdjęcia kontrolne też pomagają ocenić tempo wzrostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi