Gość Marek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Cześć.Mam 15 lat,ale mam problem....ciągle zchodzi mi napletek z penisa :( ja nawijam do góry a napletek spada na dół...i trzeba chodzic z zesuniętym :( co zrobić...jeszcze mam plamke na lewej stronie penisa CZERWONĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Myślę, że nie oznacza to żadnej patologii. Jeśli masz z tym bardzo duży problem powiedz o tym rodzicom i udaj się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nieznajoomy. Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 moze zerwane wedzidelko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 wedzidelko to duży problem czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 wedzidelko nie zerwane...całe szczęście tylko co dalej...może jakiś sposób...podkreśle że jak jestem spocony i w tym miejscu też to napletek chwile się utrzyma na penisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 ktoś mi pomoże??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jakiej pomocy oczekujesz? operacji przez internet? tak jak napisano, jak masz wielki z tym problem to idź do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ale chce wiedzieć czy duzo ludzi ma z tym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mati Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Moja skórka z główki tez zawsze jest na dole nigdy sie nie trzyma tez nie wiem co się dzieje */ a boje się iść do lekarza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi