Gość Dominika Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Witam. Chcialam sie dowiedziec czy majać 10-cio miesieczną oraz 7-mio miesieczna blizne pooperacyjna plastyki powiezi szerokiej w biodrach trzaskających czy mozna chodzis na solarium ? Czy jest to odradzane i dlaczego ? Po jakim czasie od operacji mozna opalać bliznę, Czy trzeba ją podczas opalania zakrywać ? Dziekuje bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Nie ma przeciwwskazań do opalania się,po takim okresie,jednak w początkowym okresie opalania kolor blizny będzie mocniej widoczny,więcej kremu.Oczywiście samo opalanie,należy wykonać z *głową*.W początkowym okresie opalanie krótkie,do przyzwyczajenia skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominika Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Dziekuje bardzo za informacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilka Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Witam:) Czy mozna sie opalac w solarium mając torbiele na piersi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hania Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Rok po operacji tarczycy hciałam skożystać z solarium ale nie jestem pewna czy sobie nie zaszkodze zrobił mi się blizniowiec swędzi i boli wogule.. bardzo prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi