Gość tomek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam Pana ! Proszę Pana mam problem związany z tym ze jak chce naciągnąć skórkę to nie mogę ponieważ mi zrosła sie skorka na samej gorze penisa a jak naciągam to mnie strasznie boli i nie wiem czym to zaradzić mam ten problem od 3 miesięcy a i mam coś takiego białego czy coś tam w środku chciałbym odpowiedz na maila madry57@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Najlepiej w tej sprawie skontaktować się bezpośrednio z lekarzem. Być może doszło do jakiegoś miejscowego stanu zapalnego w wyniku, którego napletek zrósł się z żołędziem. Ta biała wydzielina to mastka. Jest produktem złuszczających się komórek wewnętrznej strony napletka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wad Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam mam problem z białym nalotem na napletku otóż napletek jest delikatnie przyklejony do zoledzia co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi