Gość stokrotka Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mam 19 lat. W zadnej z piersi nie wyczuwam guzków. Jednak z obu sutków, gdy je mocniej ścisnę, wydobywa się przezroczysty płyn w małych ilościach. Zaczęłam się niepokoić i podejrzewać najgorsze. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Z tym problemem należy udać się do ginekologa najlepiej specjalisty endokrynologii. Stan taki może wskazywać na zaburzenia hormonalne w organizmie (np. podwyższony poziom prolaktyny we krwi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stokrotka Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Czytałam, że przyczyną podwyższonego poziomu prolaktyny może być stres (a ja ostatnio żyję w stresie). Załóżmy chwilowo, że przyczyną mojego problemu jest rzeczywiście prolaktyna. Czy zatem jest możliwe, że po ustąpieniu sytuacji stresowej, wszystko samo wróci do normy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika S Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ostatnio zauwazylam wyciek z sutka lewego byly to male krople w kolorze przezroczystym i zoltawym, na dzien dzisiejszy przy domowym badaniu piersi wyciek nastapil w obu piersiach.Balam sie ze jestem w ciazy wiec zrobilam test i wyszedl negatywny.Mam 26 lat i 7 lat temu pojawilo sie moje szczescie w zyciu. Niechcac zajscia w ciaze zastosowal gin, srodek antykoncepcyjny w postaci spirali domacicznej.Czytalam troche o badaniu poziomu prolaktyny czy to jest mozliwe w moim przypadku. Wizyte u gin, mam dopiero na poniedzialek wiem ze to za pare dni ale sie niepokoje. Prosze o odp.i o podpowiedzenie mio co mam zapytac mojego gin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi