Gość kasia Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dwa dni temu pod prysznicem zauważyłam u siebie lekką deformację przy lewej pachwinie, okazało się że to podskórna gulka wielkości ziarna fasoli, lekko podłużna, dająca się przesuwać. Nie boli mnie, nie jest zaczerwieniona i nie rzuca się w oczy, ale jest wyczuwalna dotykiem i powoduje u mnie duży niepokój. Co to może być, czy to coś poważnego? Jeśli tak, to do jakiego lekarza powinnam się zwrócić? Dodam jeszcze że nie występują u mnie żadne inne objawy, od dawna nie byłam chora ani nawet przeziębiona i nie przyjmuję żadnych leków ani pigułek anty. Proszę o pomoc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalpe Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Według mnie to tłuszczak lub włókniak. Należy pokazać to chirurgowi, który może zalecić usunięcie (wycięcie) tej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 jak to mozliwe ze ten guzek pojawił się u mnie z dnia na dzień? co mogło być tego przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 ja tez mam cos takiego jak ty kasiu tylko z roznica ze mnie to boli i bylam u chirurga na poczatku stwierdzil ze to przepuchlina i dostalam skierowanie do szpitala i podczas operacji wykryto ze to wiezly chlone i mam dwz o grubosci1,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Poparzeni kawą 7 Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 8Ja mam takich mnóstwo na całym ciele walki imunoligiczna mojego organizmu z siłami nieczystymi ....trwa już od dziecka i wygrywa niestety próbuje się leczyć naturalnie ziołami ale no cóż Nawet mama nie chce pomagać w tej walce wciskając tak samo zamiast leków które sobie sam wstawiłem glutenowe rarytasy paczki itp.... Pytam się jej czy chce mnie do grobu wprowadzić mówi że nie a moje priorytety zapomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi