Gość mat Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam cztery miesiace temu mialem operacje na przepukline pachwinowa . operacja miala byc wykonana metoda laparaskopowa ,chirurg stwierdzil ze musi zrobic naciecie poniewaz po tej samej stronie byl wyrostek robaczkowy.. czy dlatego dalej mnie boli miejsce pachwinowe ??czasami **jajko**wychodzi glownie po pracy wieczorem rano jest płasko w miejscu operacyjnym...czy to normalne??kiedys zauwazylem jak wypilem pare piwek ze znacznie mocno sie wypuklo ,dodaje ze nawet mnie te miejsce bolalo bardzo i swedzialo...(nie raz juz tak mialem) prosze powiedziec co mam robic..bo boje sie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Najlepiej udać się na kontrolę do chirurga. Bez badania trudno powiedzieć czy jest to nawrót przepukliny czy w tym wypadku stan prawidłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi