pavlo Opublikowano 18 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2024 Witam. Czy penisa można powiekszyć farmakologicznie czy jedynie operacja wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaduf Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Znanych jest kilka sposobów powiększania penisa.Nie tylko operacja (która w Polsce z tego co wiem nie jest stosowana, a przynajmniej jeszcze do niedawna nie była) Są to powiększenie za pomocą zastrzyków kwasu hialuronowego. Oraz powiększanie tabletkami Najpopularniejsze są tabletki, bo dają trwalszy efekt. Dwa najpopularniejsze środki w Polsce to penis complete i penilarge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlo Opublikowano 24 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Ile trzeba je brać dla utrzymania efektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaduf Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Kuracja powinna trwać 3 miesiące. Tyle właśnie jest napisane na opakowaniu tabletek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mborak Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Przyjmowałem tabletki Penis complete i osobiscie widzialem pewne efekty w pierwszym miesiacu brania. Ale było to działanie na zasadzie, że erekcja była mocniejsza oraz penis był o wiele bardziej pobudliwy niz normalnie. Nie widziałem efektu powiekszania. Powiększanie dopiero pod koniec drugiego miesiaca i w trzecim miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpator Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Panowie a na jakiej zasadzie działają tabletki powiekszające penisa? Tak medycznie tłumacząc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaduf Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Na początku poczytaj sobie z czego skłąda się penis. Składa się z ciał jamistych, które napełniają sie krwią podczas wzwodu. Transportuje się do nich krew, dzięki temu penis staje,powieksza się. W Penis complete zawarte są substancje, ktore zwiększają ilość krwi która napływa do ciał jamistych, tym samym następuje ich rozbudowa oraz naturalne powiekszanie się. Poza tym tabletki powodują rozrost, pomnożenie się ich, Penis powieksza sie nie tylko we wzwodzie ale również w stanie spoczynku ( niemniej w stanie wzwodu bardziej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamancz Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Szczerze?.... można powiedzieć że jestem weteranem powiększania penisa różnego rodzaju tabletkami, kremami, żelami, pompkami i ekspanderami. I tak naprawdę jedyny według mnie sposób jaki dał jakąkolwiek zmianę na plus to była kuracja 3 miesięczna 180 tabletkami o nazwie Maxorman. Czyli brałem przez te trzy miesiące w podwójnej ilości niż jak napisane na opakowaniu. Efekt tego był taki że mój członek urósł o jakieś prawie 3 cm i wizualnie pogrubił się - nie jestem w stanie stwierdzić ile bo nie mierzyłem obwodu przed kuracja. Dodatkowo to powiększenie jest również aktywne w stanie spoczynku co robi niezłą robotę na basenie czy w slipach. Mam tylko nadzieje że efekt ten będzie trwały w tym momencie minęło już kilka miesięcy i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romankwak Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 działają rzeczywiście te tabletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi