Gość Michał Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Witam serdecznie. 3 czerwca miałem zabieg chirurgiczny na stulejkę. Wszystko było dobrze,a wczoraj wyczułem dwa zgrubienia-pod żołędziem około 0,5cm , jedno podłużne i jedno o kształcie nieregularnym. Wydaje się że jest to jakaś zgrubiona żyłka. w czasie wzwodu jest to bardziej wyczuwalne. Nie wiem co o tym myśleć. Nie wiem czy ma to jakiś związek z zabiegiem na stulejkę. to oczywiście nie swędzi, nie ma jakiegoś koloru. Jest to po prostu wyczuwalne pod palcem. Myślałem, że to może szwy... ale nie wiem tak naprawdę co o tym myśleć. Zauważyłem to 3dni temu. wcześniej nie wyczuwałem tego. To tyle... Czekam na w miare szybką odpowiedź i dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 To mogą być podskórne szwy. Jeśli masz wątpliwości najlepiej skonsultować się z lekarzem chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PRAWDA Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Po kilku dnia ci przejdzie tez tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi