Gość Mateusz Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Mam 16 lat i jestem pływakiem. Od pewnego czasu zauważyłem, że chłopacy z klubu nie mają takich problemów jak ja tzn. kurczenie się prącia. Wydaje mi się to nie być normalną reakcją na zimno przynajmniej nie w tym stopniu, który u mnie zachodzi. Czasem zdarza się tak, że jądra chowają się wewnątrz mojego ciała i jest to bardzo nieprzyjemne uczucie. Czy mógłby mi doktor doradzić czy mam iść z tym do lekarza pierwszego kontaktu? Piszę to i pytam się bo jest to jednak sprawa intymna i wstydliwa, proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Skoro odczuwasz przy tym dyskomfort to lepiej udać się do lekarza. Jednak powinieneś porozmawiać o tym najpierw z rodzicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość student medycyny Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 W tym co opisujesz,jest zupełnie normalne i nie oznacza zmian patologicznych.Nie jest,to też sprawa wstydliwa,lecz typowo ludzka.Staraj się po kąpieli wycierać do sucha i często zmieniać spodenki na suche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi