Gość Kaśka Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Dwa dni temu miałam usunięty guzek prawej piersi, który znajdował sie na godzinie drugiej. Dzisiaj rano zauważyłam, że dookoła cięcia jest tak jakby siniak, ale koloru żółtego, wygląda jakby zbierał się tam jakiś płyn. Pierś mnie nie boli, ale te żółte zabarwienie znajduję się pod samą skórą. Czy to jest normalne po takim zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 tak normalne, moze tez byc niewielkie zgrubienie,ktore mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja również miałam we wtorek usuwany guzek prawej piersi, tez mam dużego siniaka który zmienił dzis kolor na własnie taki odcień żółtego. Lekarz powiedział, że siniec to rzecz normalna po takim zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi