Gość Marysia Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Stwierdzono u mnie wirusa HCV ,który wywołał raka wątrobowokomórkowego .Jestem już po resekcji wątroby , czy mam leczyć tego wirusa ,do jakiego lekarza mam się udać, czy moja rodzina: mąż ,dzieci muszą się przebadać ,jak wygląda leczenie ? Bardzo proszę o odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Tak, rodzina powinna się przebadać, a Pani powinna skonsultować się z lekarzem chorób zakaźnych. http://szukaj.sluzbazdrowia.pl/szukaj/20,1.html?frazy=szpital+zaka%C5%BAny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam serdecznie ja również mam hcv o czym sie niedawno dowiedziałam. Wynik hcv to 7 reaktywny co oznacza ten wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zalamany Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 witam wszystkich zakazonych przed i po leczeniu.mialem hcv oraz hbs ,przebylem leczenie interferonem i hcv juz niemam,przed leczeniem czulem sie bardzo zle mysle ze dzis moglbym juz nie zyc ale jednak zaluje tego leczenia.dlaczego?dlatego ze moja psychika tak sie zmienila ze potrzebuj leczenia psychiatrycznego,mam tiki nerwowe i nawet przez chwile nie moge spokojnie posiedziec czy tez sie zadumac,zasnac spokojnie nie moge bez przerwy cos w glowie mam to jest tak straszne ze hcv to pikus przy tym co ja teraz przechodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HCV+ Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Możesz coś więcej napisać, jakich dokładnie stanów doświdczasz po leczeniu interferonem? I jak było przed leczeniem. Też sie leczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi