Gość Ania Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam. Mam 19 lat i od tygodnaia strasznie bolą mnie plecy w okolich nerek i promieniuje do pachwn przy czym jest straszne uczucie gorąca i pieczenie a oraz ból w podbrzuszu. Gorączka była tylko jeden dzień( 38) i bez niczego sama ustąpiła a ból nadal jest .W marcu miałam usunięto mi kamienia który utknął w moczowodzie i stwierdzono kamice nerkową . Czy to może być objaw zapalenia nerek czy czego innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Tak to mogą być objawy śródmiąższowego zapalenia nerek. Najlepiej zgłosić się do lekarza i wykonać niezbędne badania w tym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ankA Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 dodam jeszcze że taki ból w pachwinach a szczególnie mocny w prawej mam od 4 lat od kąd usunięto mi wyrostek robaczkowy a może to z tym jest powiązane lub z jajnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi