Gość Gosia Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Od paru lat przyrastają mi wargi sromowe wewnętrzne. z jednej strony są już podwójne. Nie czuję żadnych guzów, ani narośli, okresowo odczuwam silne swędzenie. Bardzo niepokoi mnie ten stan. Zwracałam się z tym problemem do paru lekarzy ginekologów, ale nikt nie widzi problemu. Badania po takiej wizycie to cytologia i usg narządu rodnego po którym nic nie wskazuje na jakieś nieprawidłowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jeśli ginekolodzy nie zauważyli nic niepokojącego to zapewne tak jest. Możliwe, że to taka zmiana wymiaru warg sromowych związana z wiekiem, zmianami hormonalnymi organizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Być może to problem endokrynologiczny. Warto zwrócić się właśnie do endokrynologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi