Gość Beata Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Mam polipy w pęcherzyku żółciowym jestem po operacjach ginekologicznych mam stwierdzoną endometrioze, mam dużo zrostów po operacyjnych i nie wiem dlaczego mam wyciek z pępka ropny czy to dotyczy woreczka czy chorób ginekologicznych od czego jest ten wyciek..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 To zalezy przede wszystkim od tego jakimi metodami (laparoskopowymi czy klasycznymi) wykonywane były poprzednie zabiegi. Sam wyciek ropny z pępka może być wynikiem jego bakteryjnego zakażenia. Najlepiej udać się osobiście do lekarza, który ewentualnie przepisze maść z antybiotykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blanka 25 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dzień dobry mam 25 lat moje pytanie brzmi czy polip lub kamien w pęcherzyku zółciowym wielkości 2-3 mm może powodować biegunki czy powinnam szukac gdzie indziej przyczyny mojej dolegliwości z góry bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie, kamica czy polip pęcherzyka żółciowego nie wywołują biegunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi