Gość Max Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Od kilku lat miałem powiększone lewe jądro, odkąd pamiętam. Niedawno dotknąłem lewego jądra i poczułem, ze jądro jest powiększone, i w dotyku jest miękkie Przyjrzałem się temu i wydaje mi się, że powierzchnia w porównaniu do drugiego jądra jest zgrubiona, bardziej gładka, ale podkreślam większa. To jest wodniak, czy też może rak? Albo jeszcze cokolwiek innego? Albo (chociaż wątpię) nic co powinno wzbudzać jakiś niepokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Trudno odpowiadać na takie pytania bez badania. Trzeba będzie w tej sprawie wybrać się do urologa. Nie będę gdybał co to może być. Zmiana konsystencji jądra już jest sprawą podejrzaną, wymagającą bezpośredniej kontroli lekarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi