Gość A.W. Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Moja mama jest 9 dobe po febestracji bardzo duzej torbieli watroby. Ma 17 szwow, ogolnie ja to nie boli, chodzi w pasie, na 6 dobe wyszla ze szpitala, na 12 ma miec usuniete szwy. Nad tymi szwami jest takie zgrubienie prawie na calej dlugosci,ktore ja pobolewa, czy to opuchlizna? opatrunek miala zmieniany jak wychodzila ze szpitala i teraz dopiero za tydzien ma sie zglosic na usuniecie tych szwow. Dren miala usuniety w piatej dobie, cos tam jeszcze na opatrunku widac ze polecialo ale bardzo malo. Nie wiem czy mamy leciec do lekarza z tym zgrubieniem czy spokojnie poczekac te kilka dni do poniedzialku. prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgrubienie może wynikac z obecności szwów pdskórnych. Jeśli zgrubieniu nie towarzyszy gorączka, zaczerwieniene i wzmożone ucieplenie w okolicach rany można poczekać do wizyty kontrolnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A.W. Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dziekuje bardzo, juz jest troszke lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi