Gość Justynka2421 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jestem Tydzień po Operacij pępkowej i czy moge cos robic czy nic ?? mam pracę fizyczna i jestem ciekawa co mogę a czego nie moge ? A jak ze stosunkiem ?? Po Jakim czasie mozna współzyc /? Pomózcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Najlepiej w tej sprawie porozmawiać z chirurgiem, który Panią operował. Przepuklina pępkowa może mieć rożne wielkości i w zależności od tego okres rekonwalescencji może być różny. Najczęściej przez miesiąc od zabiegu należy ograniczyć wysiłek fizyczny. Delikatnie współżyć po 2 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 mam duży pepek i mnie boli co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Asia Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Z takim problemem najlepiej udac się do lekarza rodzinnego,ktory byc może stwierdzi przepuklinę,a potem tylko do chirurga i podjęcie decyzji o zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angela Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam. Jestem tu 1 raz nie wiem gdzie tu sie zadaje pytania,wiec napisze tu. Mam 24 lata i mam przepukline pepkowa , jestem rok po cesarce. Od kad urodzilam az do dzis mam wystajacy pepek. po swietach ide na operacje. pytanie : ile trwa bol po operacji? gdzie nacinaja? po ilu miesiacach bede mogla dzwigac ? mam roczne dziecko ktore trzeba czasem nosic na rekach a wazy 11 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 witam, już po operacji, czy jeszcze przed, ja jestem tydzień po i mogę opisać co i jak, pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Witaj Ewa bardzo chciałabym uzyskać parę informacji dotyczących zabiegu bo jestem jeszcze przed jeśli mogę cię prosić o kontakt meilowy czarnafuria07@gmail.com bendę ogromnie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi