Gość Grzegorz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Mam 20 lat od dłuższego czasu mam narosl na woreczku mosznowym wyglada to jak mala kuleczka wielkosci okolo 3/4 mm ma zoltawy kolor i nie boli . jednak co pewien czas strasznie boli mnie lewe jadro i okolice brzucha dostaje jakby skorczy brzucha. Chcialbym sie dowiedziec co to mniej wiecej moze byc z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zapewne bóle te nie są związane z naroślą. Najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skontaktować się z lekarzem. Po badaniu oceni co może być przyczyną wyżej opisanych dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 dziekuje bardzo za odpowiedz a co to moze byc ta narosl mniej wiecej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi