Gość Radek Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Mój problem zaczą się pare lat temu (obecnie mam 20 lat) początkowo odczuwałem lekkie pieczenie przy oddwaniu moczu... udałem się do urologa któy przepisał mi leki przeciwzapalne jednak to nie pomogło. Pieczenie po jakimś czasie samo przeszło natomiast zauważyłem że przy oddawaniu moczu strumień moczu jest bardzo cienki. Po wytrysku czuje nacisk na pęcheczu i ból cewki moczowej natomist nasienie jest gęste i jest go niewiele (czuje również jakby coś blokowało wytrysk). Jest to strasznie nie komfortowa sytuacja... prosze o rade ! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Na pewno należy jeszcze raz udać się na kontrolę do urologa i przedstawić mu szczegółowo Pana dolegliwości. Prawdopodobnie nadal występuje jakiś stan zapalny w drogach moczowych jak i płciowych. Pewnie będzie potrzeba wykonania bania moczu, nasienia oraz USG dróg moczowych jak i może jąder. Decyzja co do dalszego leczenia powinna zapść ze strony urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Chodziłem do lekarza urologa pare razy i ciągle to nie przynosiło efektu... czy powinienem zmienić lekarza ? Czy moje dolegliwości są bardzo poważne i czy da się je wyleczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Tak jak napisałem wyżej. Pewnie trzeba wykonać dodatkowe badania. Dopiero po uzyskaniu wyników badań dodatkowych będzie można coś więcej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mar Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 witam mam te same objawy, czy udało Ci sie Radku wyleczyc z tego i co bylo przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi