Gość Łukasz z Łomży Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Od jakiegoś czasu pojawiają się na moim ciele guzki.Są twarde ,rożnej wielkości kilka na brzuchu ,klatce piersipowej ,nogach.Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Radziłabym konsultację z dermatologiem. Bez obejrzenia guzków i badania palpacyjnego nie można nic wywnioskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magdalena Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 na kości wystającej za lewym uchem wyrósł mi guz i każdy ruch szyi sprawi mi ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AGA Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 moja siostra też ma guzy na szyji nodze głowie poszła do neurologa a pani doktor zapytałajej się czy tylko z takim czymś przyszla i ze to się robi ze zmęczenia i odesłała do domu. ja nie jestem lekarzem ale guzy ze zmęczenia sie nie robia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Neurobibromatoza, czyli nerwiakowłókniakowatość, jest to choroba nieuleczala, guzy się wycina, ale odrastają. Jes to choroba o podłożu genetycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja też mam guzy na nogach, rękach, szyi i głowie. Jak miałam jescze tylko na nogach poszłam do lekarza i on stwierdził, że to tłuszczaki niegroźne i nic sie z tym nie robi. Ale te na szyi bolą i chyba sie wybiore do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 gdzies wyczytałem ze to jakies zwłuknienia nie grozne a ponoć to dziedziczne sprawdziłem czy rodzice mają i mama ma babcia tez ma, babcia ma 70 lat jeszce zyje wiec na to sie zdecydowanie nie umiera :D pozdro nie ma co sie przejmować jak wyrosnie w uciazliwym miejscu mozna usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 ja tez mam guzy na calym ciele na calej klatce piersiowej rekach pachwinie i na nogach co to jest pomozcie boje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ja też mam guzy prawie na całym ciele,u mnie stwierdzono-to tłuszczaki mnogie.W maju 2008r. w stanie ogólnego znieczulenia usunięto mi 6 największych,blizny pozostały.Mam je od 25 lat i trochę mi już przeszkadzały-najstarszy i największy usunięty *chwytałam* w moją dłoń.Niestety następne rosną i może znów zdecyduję się na ich chirurgiczne usunięcie- nie ma innej możliwości pozbycia się tych guzów.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viktoria Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja też mam guzki po całym ciele. Nie ktore mam na żyłach ktore bardzo bola chce sie zdecydowac usunąc je chirurgicznie ale sie trochę boje, najbardziej o te ktore mam na zyłach. Czy ktoś już wycinał w tym miejscu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi