Gość joanna Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 6 lat wstecz przeszłam zabieg ecpw, co zakończyło moje kłopoty z dolegliwościami na dłuższy czas, niestety ostatnio pojawiły się wzdęcia, bóle w nadbrzuszu, biegunki, puste odbijanie, niedobór potasu , objawiający się arytmią, drżeniem mięśni, osłabieniem, czy powyższe objawy mogą być związane ze wznowa kamicy przewodowej, czy problemów należy upatrywać gdzie indziej- nadmieniam, że jestem w okresie okołomenopałzalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Nie, raczej te objawy nie mają nic wspólnego z kamicą dróg żółciowych. Radzę w tej sprawie skonsultować się z gastroenterologiem. Zapewne będzie konieczne wykonanie kontrolnego USG jamy brzusznej i na pewno gastroskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi