Gość Ewcia Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam czy ktoś umiał by mi odpowiedzieć na moje pytanie.Mam spóchniety pośladek od środka koło odbytu.Opóchlizna ma wielkość jajka.Boli jak ja dotykam,jest gorąca i mam problem pszy siadaniu.Niemam żadnego problemu ze stolcem,nie krwawie,nic mnie nie swędzi.Niemam też zaparć.Czy to może być coś poważnego.Chciałam dodać że miałam małe problemy pare lat temu z heoroidami.Teraz jednak nic oprócz tej spóchlizny.Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 To być może zapalenie żylaka odbytu albo raczej formujący się ropień okołoodbytniczy. Radzę w tej sprawie pilnie skontaktować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewcia Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam jestem już cztery dni po operacji.Mam rozciety pośladek od środka około 2 centymetry.cały czas wylatuje mi krew z opą.Czy to normalne i jak długo taka rana się bedzie goić.Niebiorę żadnych leków tylko mam pszemywać rane 3 razy dzienie pod prysznicem.Co jest dla rany takiej jak moja wskazane a co nie.Proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magdasikora217@gmail.com Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Mam pytanko jak długo drwa za gojenie bo mi niewytrzynuje nadal bol bardzo prosze pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Idź do lekarza a tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi