Gość Cedrowa Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Na odbycie pojawiła mi się dość bolesna narośl - taki mały guzek. Z tego co przeczytałam na tej stronie to może być polip odbytu, Do jakiego lekarza powinnam się z tym zgłosić? Do gastrologa czy proktologa? Drugie pytanie - czy mogę się poddać kolonoskopii jeżeli jestem tuż po cesarskim cięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Najlepiej z tym problemem zgłosić się do proktologa. Kolonoskopia może być bez problemu wykonywana po cięciu cesarskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peti Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Również chirurg który ma pojęcie o kolonoskopii, może ją wykonać. Nie ma wlaściwie przeciwskazania co do CC, gdyż badanie nie jest robione z reguły w znieczuleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi