Gość ewelina Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam Mieszkam w Czeladzi i chciałam się zorientować w jakim szpitalu mogła bym poddać się operacji zmniejszenia żoładka . Mój współczynnik BMI wynosi powyżej 40, mam 160cm wzrostu i waże 120kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Klinika Chirurgii w Zabrzu. Bardzo dobry ośrodek leczący metodą laparoskopową otyłość jest Oddział Chirurgiczny w Wejherowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Polecam wejherowo jestem własnie po operacji i naprawde jestem zadowolny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 sama tez sie zastanawiam nad taka operacja bo w wieku 27 lat waze bardzo duzo a diety nie pomagaja gdzie szukac pomocy jestem ze skierniewic ile kosztuje taka operacja pomózcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lena Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Gdzie w Warszawie można zrobić taka operacje jak zmniejszenie żołądka i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość z Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 np. w Szpitalu Orłowskiego, w Szpitalu Dzieciątka Jezus w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kinga Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 w szpitalu na szaserow jestem po takiej operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malgosia Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Czy ktos jest zorientowany w ktorym szpitalu w Zabrzu robia takie zabiegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Warszawa Wojskowy Instytut Medyczny ul. Szaserów 128 Klinika Chirurgii Ogólnej, onkologicznej metabolicznej i torakochirurgii To oni zaczęli pierwsi w Polsce robić operacje bariatryczne. Profesor Paśnik je wykonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 aniu ja terz sie wybieram na taka operacje 14 marca idedo szpitala tobie zycze zdrowka moj emejl mogorek58@ont.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 mam pytanie czy jesli mam 147cmi waze83 kg i mam 52lata to istnieje szansa takiiej operacji ,od lat walvze z nadwaga i juz siada mi kregoslup i nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 gdzie w woj. pomorskim morzna poddać się pomniejszeniu żołądka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktoria Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ktoś wo gule wie ile to kosztuje?? Mi też by zależało na takim zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elka Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Czy ktoś może mi udzielić informacji jak można sie zapisać na operacje zmniejszenia żołądka na NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi