Gość Jadwiga z Bielska Białej Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Mam 55lat i lekarz stwierdził u mnie włukniaka wątroby. Czesto miewam atki boleści. Chce sie dowiedziec jak leczyc ta chorobe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Raczej chyba chodzi o włóknienie wątroby czyli typ zwyrodnienia miąższu wątroby. W takim schorzeniu ważna jest dieta typu wątrobowego, zero alkoholu i nadmiaru leków oraz środki pobudzjące regenerację komórek wątrobowych (Hepatil, Heparegen, Essentiale forte). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HALINA Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 u mojego męża wykryto narośl 16mm i stwierdzono że to pewnie włókniak. mąż nie ma żadnych dolegliwości a na usg skierowano go gdyż miał zrobione próby wątrobowe i tam wyszły niewielkie przekroczenia od dopuszczalnych.jak to się leczy? czy jest jakieś poważniejsze zagrożenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi