Gość przemek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam, ostatnio wyczułem,że najądrze lewego jądra jest bardziej miękkie od tego prawego. to po prawej stronie jest gładkie, a to po lewej pokryte jakby tylko małymi żyłkami. nie boli mnie nic i nie wiem jak długo to mam. czy może to mieć związek z żylakami powrózka nasiennego I/II stopnia lewego jądra ? pozdrawiam, przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tak taka różnica w konsystencji i budowie jądra może mieć związek z żylakami powrózka nasiennego. Może to być wskazaniem do leczenia operacyjnego żylaków. Radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi