Gość agarafa Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Mam zdiagnozowanego włókniaka odbytu.Nie wiem co robić:(zdecydować się na usunięcie(po takiej operacji kiedy wraca się do pełnego zdrowia)czy zostawić...Nie przeszkadza mi w życiu codziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jeśli włókniak nie jest duży zabieg jest prosty, krótki, najczęściej wykonywany w znieczuleniu miejscowym. Zaraz po zabiegu można funkcjonować jak dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 3 dni piecze jak cholera po usunieciu , caly czas na ibupromie jade, calkowity bol przechodzi dopiero po 2 tyg po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laser Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Polecam usunięcie laserowo. Dzisiaj miałem dwa usuwane w ten sposób. Znieczulenie miejscowe. Żadnego bólu w trakcie zabiegu i po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danuta. Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Mam włókniaki odbytnicze,pragnę dowiedzieć się gdzie w Warszawie można usunąć laserowo i jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi