Gość CHORY Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Mam łagodny przerost prostaty ale od jakiegoś czasu bolą mnie plecy odcinek lędźwiowy i piersiowy ból jest wyczuwalny przy dotyku czy są to objawy raka stercza byłem u urologa stwierdził ze to nie rak robiłem tez RTG kręgosłupa bez zmian chorobowych więc skąd ten ból nie wiem co dalej robić proszę o doradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ból taki może być spowodowany zwykłym samoistnym podrażnieniem nerwów powodującym tzw. neuralgię (bez uchwytnych zmian morfotycznych w kręgosłupie). Leczenie to doraźne leki przeciwbólowe lub rehabilitacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi