Gość Maciek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam... Mam 23 lata. od jakiś trzech lat mam kilka guzków różnej wielkości po prawej stronie żeber. Są twarde, bez jakichkolwiek odcieni, praktycznie bezbolesne. Przesuwają się razem ze skórą. Od momentu kiedy je zauważyłem nie zmieniły rozmiaru. Największy ma około 1 cm szerokości, i 3 mm wysokości. Inne nie przekraczają 6x2mm. Chciałbym wiedzieć czy to może być coś poważnego czy to tylko zgrubienie podskórne. Proszę o w miarę możliwości wyczerpującą odpowiedz, ponieważ przebywam poza granicami i w najbliższych miesiącach nie mam możliwości powrotu do polski na kompletne badania. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Być może to włókniaki lub tłuszczaki. Wtedy z badaniami można poczekać do powrodu do kraju. W zasadzie bez badania trudno więcej powiedzieć na temat tych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi