Gość majka Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam, pare dni temu bylam na koncercie i od tego czasu szumi mi w uszach i mam zawroty glowy, i kiepsko widze, bardzo sie boje czy ten halas mi nie zaszkodzil trwale?neurolog zbagatelizowal sprawe, czy to przejdzie? nigdy wczesniej nie bylam na koncercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Być może właśnie spowodowane są te dolegliwości długo trwającym hałasem. najlepiej jednak w tej sprawie skonsultować się z laryngologiem nie zaś z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 a przejdzie samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Czasami taki szum po pewnym czasie ustępuje samoistnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 a jak nie to wyleczyc czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi