Gość Anna Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam, Panie doktorze mam pytanie.. od kilku miesięcy z razem z (kupą ) kałem wydobywa się ze mnie krew z kupa... Zauważyłam ten niepokojący objaw i nie wiem co mam zrobić.. a przy załatwianiu się także boli mnie odbyt czasami krew sama leci a moja kupka przypomina bobki (małe kuleczki) Zaniepokojona swoim stanem zdrowia czekam na odpowiedz Z poważaniem Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Takie objawy mogą wskazywać na obecność szczeliny odbytu. Jednak znajduje się tu za mało informacji, które pomogły by w różnicowaniu z żylakami odbytu, polipami jelita grubego. Najlepiej udać się do proktologa na badanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość basia Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 pij siemie lniane, pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 witam ja tez mam taki problem co kolezanka wyzej i strasznie sie martwie tym co robic gdy jestem za granica? czy to cos powaznego? rak? a moze znacie jakies sposoby by to wylezyc? POMÓŻCIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emila Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam. Osiem miesięcy temu urodziłam synka i od tamtej pory ciągle załatwiam się z krwią. Normalnie leci jakbym miała okres tylko, że drugą stroną. Na papierze krew, w środku zawartości kibelka krew no i czasami jakby piecze podczas robienia i po wszystkim. Nie wiem co to może być. Myślałam że to może po porodzie no Ale żeby to tyle czasu trwało? Proszę o pomoc, może miał ktoś podobny przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mariola Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 DO EMILII,kilka miesięcy temu też byłam w ciąży i urodziłam zdrowego chłopczyka,już pod koniec ciąży miałam problem z pojawianiem się krwi na papierze toaletowym,a nie brałam wtedy leków na uszczelnienie naczyń krwionośnych,po porodzie lepiej nie było,zajełam się opieką nad niemowlęciem i dopiero po około 4 miesięcy po porodzie odwiedziłam gastrologa i przepisam mi 2razy na dobę w szaszetkach CALCIUM 500D ,Veniluton forte 2razy na dobę,Diohespan max 1000gr. 2 razy na dobę le leki powodują uszczelnienie naczyń krwionośnych ale najważniejsze to uregulować rytm wypróżnień ,pić te 2.5 litra płynów na dobę i dodatkowo wieczorem ISPAGUL S reguluje rytm wypróżnień,na mnie podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marzena Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 witam panie doktorze ją mam 30lat i po oddawaniu stolca krwawienia i to mocno i straszny ból i do tego ból podbrzusza proszę o pomoc co to może być czy to coś groźnego to trwa dwa dni i ustępuje i tak jest co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi