Gość zakłopotana Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kilka miesięcy przed porodem pojawiły sie na wewnętrznych stronach obydwu ud włókniaki...część z nich jest z ropą,niektóre mam nawet na pośładkach.Po zagojeniu się robi sie w ich miejscu brzydka blizna o nieciekawym zabarwieniu.Dermatolog powiedział,że to wina przytycia i obcierania sie nóg w tych miejscach.Wróciłam jednak do swojej wagi i poprzedniego wyglądu lecz problem włókniaków nie zniknął :(. mam dopiero 20 lat i oszpecone okolicze krocza:(. Czy mogę temu jeszcze jakoś zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Najlepiej z tym problemem jeszcze skonsultować się z chirurgiem. Być może włókniaki trzeba usunąć zabiegowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi