Gość ewe Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam.Od jakiegoś czasu mam problem.Otóż od ok półtora roku przy odbycie (na dole) mam małą krostkę. I jak sie podcieram to jest krew - czysta. Nic nie boli , nie swędzi - czasmi tylko lekki ból przy opróżnianiu się. Zauwazłyłam ze pojawia sie i znika. Jakis tydzien przed okresem znika a po znowu powraca.Któregość razu sikająć cała toaleta była w krwi - czystej. Tak jakby coś w odbycie pękło ,Poszlam do lekarza reodzinnego i pokazałam - wszystko opisałam i powiedzial ze to napewno nie hemoroidy i dostalam maść Baneocin.Masc nic nie pomaga a to dalej jest. Jestem juz umówiona do chirurga. Mam 22 lata. Dodam ze dziadek mial raka jelit .Czy to moze byc cos groznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Raczej to może być żylak odbytu. Wystarczy proste badanie palcem przez odbyt, aby postawić już rozpoznanie. Po wizycie u chirurga dowie się Pani wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewe Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi