Gość pp. Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam,ja nie wyczuwam zadnego guza na piersi jednak jak ja nacisne to pojawia sie bol,take dziwne klucie,piers ta mam powiekszoną jednak zawsze tak bylo gdyz karmilam ponad rok corke i w tej piersi zawsze mialam wiecej mleka,tak tez jej rozmiar pozostal wiekszy,usg bede miala dopiero w lipcu a juz dzis sie niepokoje,zaden plyn mi nie wycieka z piersi i guzka tez nie czuje tylko jak nacisne to takie klocie,mam 25 lat,prosze o rade co moz mi dolegac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Najlepiej z tym problemem udać się do ginekologa. Być może to przewlekłe zapalenie gruczołu sutkowego. Diagnostyka USG i badanie bezpośrednie przez lekarza powinno wyjaśnić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi