Gość kamila Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Mam guza w miednicy mniejszej wielkości ok 5 cm , wiem że musze mieć laparoskopie , czy do tego zabiegu potrzebne jest badanie rezonansu magnetycznego. Czy lekarzowi wystarczy same usg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 O tym decyduje lekarz, który Panią będzie operował. Nie ma bezwzględnych wskazań do wykonania rezonansu przed laparoskopią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna lat38 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Co to jest guz miednicy mniejszej o wymiarze na 180x100x112mm(lrxapxcc}i co to oznacza prawy jajnik o wym ok. 31x21mm i jeszcze co to oznacza przewlekłe dyskopadiana poziomiel5-s1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania lat 38 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Niepodałam ejmela kolasia.123@gmail.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Co to jest guz miednicy mniejszej o wymiarze 180x100x112mm (lrxapxcc} co to oznacza prawy jajnik o wym ok 31x21mm i jeszcze co to jest przewlekły dyskopadiana poziomie l5-s1padaję telefon mój 794932816 proszę o odpisanie z gury dziękuję mam lat 38 mogę podać ejmela kolasia.123@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi