Gość Michał Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam. Kilka dni temu zauważyłem po raz pierwszy ze po masturbacji w odstępie czasu 1,5-2h mam jakieś dziwne zgrubienie pod żołędziem po prawej stronie. nie jest to twarde ani nie boli. w dotyku jest normalne jakby w tym miejscu poprostu był grubszy i ustępuje to po ok 4 godzinach i nie jest widoczne podczas spoczynku ani wzwodu, tylko po masturbacji. Troche się tym niepokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 witam, ja też coś takiego się nabawiłem ale po stosunku. Byłem z tym u kilku lekarzy chirurgów i nawet urologów. Jak wielu lekarzy było tak wiele opinii też, a to że kaszak a to że tamto, ale na kaszaki i inne się nie zgadzało bo nie miało takiego wyglądu no i o higienę się dba. Mam to do dzisiaj chodź minęły już 2 lata. Jak na początku było to duże zgrubienie tak teraz jest już praktycznie niewyczuwalne i w niczym nie przeszkadza. Jak mi powiedział jeden z urologów: uszkodził go pan sobie i naczynia popękały, trzeba dać mu odpocząć. Więc daj mu wypocząć jak długo się da. A jeśli ten obrzęk będzie się powiększał to idź pinie do urologa od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi