Gość Kacha Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Prosze mi powiedziec czy ze znamiona rosiane wielkosci kaszy w jednej dlugiej lini po prawej stronie piersi moze oznaczac nowotwora dodam ze znamie niepowieksza sie nie dokucza mam je od okolo 7 roku zycia a mam 23lata czy sa jakies preparaty zeby pozbyc sie wstydliwego znamienia?prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 To zapewne zwykłe znamiona barwnikowe. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Dermatolog zadecyduje o dalszym postępowaniu - obserwacja lub byc może usunięcie zabiegowe, innych mozliwości nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Moj synek ma 4,5 roku od ok 2 lat ma na sutku biały kaszaczek, ktory jakby juz nie rosnie. Niedawno zauwazyłam, ze na tym kaszaczku pojawiła sie czarno - brązowa kropka. Co to takiego?? Porosze o odpowiedz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi