Gość Emilia Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam... Mam 22 lata, i od ok. pół roku boli mnie podbrzusze, i czasami z prawej strony w intymnym miejscu, Bóle czesto dostaje jakies 1-2 tyg po miesiączce...Mialam cytologie robioną i niby wszystko jest w normie, ale caly czas objawy co jakis czas sie pojawiaja do tego mam obfite plamienia krwia czasami trwaja one tydzien...Co to może oznaczac?...Może mam jakieś mięśniaki?...Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez badań. Tym problemem musi szczegółowo się zająć się ginekolog (może trzeba wykonać USG jamy brzusznej, przezpochwowe). Proszę w tej sprawie udać się do ginekologa. Przyczyn krwawienia z dróg rodnych może być wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwia Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 bole prawego i lewego podbrzusza sa skutkiem ubocznym owulacji, ktora zaczyna sie przed 14 dnioma kolejnej miesiaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi