Gość JOANNA Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 witam, mam ogromną prośbę, chciałabym się dowiedzieć jak należy leczyć, od czego zacząć po badaniu biopsji i rozpoznaniu: przewlekłego stanu zapalnego piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 najlepiej w tej sprawie porozmawiać z ginekologiem. Jeśli są objawy stanu zapalnego piersi może byc konieczność wprowadzenia antybiotyku, leków przeciwzapalnych lub nawet wyrównania w przypadku nieprawidłowości hormonów płciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam Joanna, mam to samo i również nie wiem co z tym zrobić. Bezradność lekarzy mnie osłabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi