Gość loko Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Mam 19 lat i podczas mycia się, wyczułem na samym zakończeniu swojego penisa, zaraz obok otworu, kulkę znajdującą się pod skórą. Jest ona (w przeciwieństwie do innych przypadków na forum) twarda w dotyku. Przypomina zgrubienia jakie powstają na więzłach chłonnych. Przez pierwsze dwa dni czułem lekki ból przy dotyku teraz po czterech dniach już go nie odczuwam. Proszę o odpowiedz co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Trudno odpowiedzieć na to pytanie bez badania. Najlepiej w tej sprawie skonsultuj się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Czy czujesz jakby to był początek żyły? tuż pod zółędziem? Cze jest lekko przesuwalna? Czy przy wzwiodzie bardziej widoczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Killer Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Witam Mam podobny problem w środkowej części penisa jest wyczuwalny podłużna twarda narośl która nie boli gdy penis jest w stanie spoczynku.Podczas wzwodu w tym miejscu penis jest przewężony a podczas stosunku jest wyczuwalny lekki bul w tym miejscu.Guzek ten jest złożony z dwóch mniejszych i jest wyczuwalny tylko jeśli dwoma palcami ścisnę środkową część członka przesuwając palce od podstawy ku żołędzi.Trzeba się tym martwić czy jest niezbędna wizyta u lekarza? Czy może to być jakieś zapalenie?Partnerka jakiś miesiąc tamu robiła mi fellację mając zapalenie gardła czy może być przyczyną powstania takiego zgrubienia? Dodam jeszcze że dbam o higienę osobistą , mam stałą partnerkę.Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 15latek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 mam to samo, tylko ze dzisiaj to zauwarzylem, nie wiem jak powiedziec o tym rodzica, rowniez mam swierzb na mosznie, od 10miesiecy jakos z tym zyje ale ciezko, i nie wiem jak o tym powiedziec moim starszym, niech ktos mi podpowie czy cos z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi