Gość małgorzata Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam.mój problem polega na tym iż od miesiaca czasu po kazdym zjedzonym posiłku dostaje ostrego bólu w okolicy zołądka promieniujacego do pleców,ból ustępuje po zwymiotowaniu,zaobserwowałam takze u siebie duzy spadek wagi ,w ciagu miesiąca schudłam 8 kg.dodam jeszcze że po spożyciu płynów nic mi nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Na pewno w tej sprawie sprawie nalezy bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Możliwe, że będzie konieczna diagnostyka dodatkowa czyli USG jamy brzusznej oraz gastroskopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joaska Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Bardzo mozliwe ze ma Pani kamice żółciową, ponieważ ja mialam takie same objawy. Jestem juz po zabiegu laparoskopowym i wszystko jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi