Gość Diverse Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam serdecznie Mam 33 lata jakiś czas temu w okolicy pachwiny na lewej nodze pojawił mi sie jakiś krwiak, ma ok 1 cm średnicy. Mialem kiedyś tam krostkę i wycisnąłem ją i po tym pojawil mi sie w/w krwiak. Przypomina on taką gólke, jest czerwony i miękki.Pojawia się co jakiś czas,choć jest to dość niepokojące i poproszę o fachową poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Prawdopodobnie to nie krwiak. Krwiak po wchłonięciu już nie powinien się pojawiać. Trudno mi cokolwiek więcej napisać bez bezpośredniego badania. Radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek z Krakowa Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Uderzyłem sie w pachwine i mam krwiaka. Kolory juz schodzą , ale pozostał jeszcze duzy guz , bąbel wielkości piłeczki od tenisa. Czy to jest powiększony węzel chlonny czy cos innego ? Wygląda to okropnie, taka duza bulwa na pachwinie. Co to moze byc? Prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi