Gość Diverse Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam serdecznie Otóż mój problem polega na tym iż dość dawno odkryłem dziwny pęcherzyk w okolicy napletka.W stanie spoczynku go zupełnie nie widać,lecz odsłaniając żolądż pojawia się w skórze napletkowej.Jest wypełniony bezbarwnym płynem po ściśnięciu czuję pod palcem jak płyn się przemieszcza,podświetlałem latarką i kiedyś też nakułem sterylną igłą od pena do badań cukrzycowych mojego brata.Po ściśnięciu wypłynął czysty jak woda płyn,bez zapachowy i kulka zniknęła na jakiś czas.Lecz pojawiła się znów i już nic z tym nie robiłem bojąc się o swoje dobre zdrowie.W sumie to nie boli,a także nie odczuwam żadnych innych boleści,problemów seksualnych związanych w powyższym tematem.Mam to od dłuższego czasu i wolę jednak podpytać się co to może być.Bardzo bym prosił o poradę w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Najlepiej w tej sprawie skonsultuj się z dermatologiem. Być może to zwykły pęcherz surowiczy wymagający tylko obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 też mam coś takiego i to chyba od urodzenia.w niczym mi to nie przeszkadza,nawet tego nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aaa.. Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Mam identyczny problem.... po stosunku zawsze się powiększa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi