Gość Tomek Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Piszę, ponieważ od kilku tygodni mam niepokojący mnie problem z penisem. Otóż na napletku, w momencie napięcia skóry pojawiają się białe plamy. Nie bolą, nie swędzą, nie pieką, ale są. Dodatkowo na wędzidełku pojawiła się mała, biała krosta - nie utrudniająca życia, jednak powodująca niepokój. Co to może być, jak to leczyć i do jakiego lekarza (o jakiej specjalności) mogę się z tym zgłosić? Od razu pragnę zaznaczyć, że wykluczam chorobę weneryczną. Czy do lekarza o interesującej mnie specjalności mogę zgłosić się bezpośrednio, z pominięciem lekarza rodzinnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Możliwe, że te białe plamki, krosty to zwykłe, zaczopowane gruczoły łojowe, których w tej okolicy jest bardzo dużo. Aby dokładnie przekonać się co to jest należałoby skonsultować się najlepiej z dermatologiem. Do dermatologa nie jest wymagane skierowanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 mam problem , po stosunku z kobieta mam straszne bóle jader i jakies ropiejace chrosty . problem jest w tym że znikaja i powracaja np po 3mies a jak pojawiaja sie te chrosty ból jest straszny co to jest??? muj nr tel788634933 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Na pewno najlepiej udać się w tej sprawie do dermatologa. Bez bezpośredniego badania tych zmian trudno określić czym one są. Być może to okresowo zakażone gruczoły łojowe bakteryjnie lub nawracająca grzybica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Witam mam pewien problem na zolendziu jak i w okolicach jego pojawiły mi się białe plamki tak samo nie swędzą mam je już dłuższy czas dermatolog kazal mi brać maść vratizolin ale to nic nie pomaga a już lecze to schorzenie długi czas jak można się tego pozbyć albo co robię zle ze je mam ???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agnieszka Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 kastracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KUTAS Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 NIECH AGNIESZKA SOBIE JA ZASZYJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz penis zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi