Gość Marek z Łodzi Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Mam 16 lat.Nad lewym jądrem mam najądrze, które przy mocniejszym dotykaniu boli.Czy jest to normalne, że najądrze boli?Mam jeszcze jedno pytanie czy najądrze ma kształt i jest w dotyku jak kawałek skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jeżeli odczuwasz dyskomfort z tego powodu lub niepokoisz się to najlepiej udać się z tym do lekarza, który przeprowadzi badanie fizykalne. Generalnie najądrze przylega do jądra. Jest ono zakrzywione i wypukłe ku tyłowi i nieco ku bokowi. Długość wynosi około 5cm, szerokość 1,2cm. Ma nieco guzkowatą powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi