Gość Ola Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam mam 15 lat wczoraj z tyłu głowy w okolicach uszu po obu stronach wykryłam niewielkie guzki(ok1 cm) jest ich ok trzech są twarde nie bolą lecz strasznie się przestraszyłam. Czy jest to coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 To byc moze kaszaki. Lokalizacja jaka opisujesz jest dla nich typowa. Zglos sie z tym problemem do swojego lekarza. Leczenie tych zmian jest zabiegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi