Gość KasiaK Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam, tydzień temu miałam wypadek na rowerze, uderzyłam głową o chodnik, miałam 3 szwy pod łukiem brwiowym i zdartą górną część policzka. 2 dni temu miałam zdejmowane szwy, dziś zauważyłam coś dziwnego a mianowicie coś jak by wystającą kość pod łukiem brwiowym. Twarda i boląca przy dotykaniu. Czy ma pan jakieś podejrzenia co to może być? Bardzo proszę o szybką odpowiedź bo zaczynam się martwić i nie wiem czy iść z tym do lekarza? Z góry dziękuje, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Trudno ocenić co to jest bez bezpośredniego badania. Jeśli ma Pani wątpliwości i silne dolegliwości związane z ta zmianą radzę skonsultować to z lekarzem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcela Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Ja mam 20 lat i od urodzenia narość nad lewym okiem. Czy powinnam to usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Radzę w tej sprawie skonsultować się z okulistą jeśli narośl jest na powiece. Jeśli ponad powieką to z chirurgiem. To lekarz po bezpośrednim badaniu powinien podjąć decyzję w sprawie dalszego postępowania z tą naroślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Od roku mam powiększona kość tą przy łuku brwiowym ale chirurg i ortopeda tego nie widzi, może lekarz innej specjalności tylko jakiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi